Sinds 1985
Contact

Begeleiding

Een tegelvloer in eigen beheer of als partner van de architect of jouw aannemer; in alle gevallen kan je van ons een vlekkeloze Projectbegeleiding verwachten. De afdeling planning van Imarco werkt uiterst efficiënt. Van calculatie, inkoop, werkvoorbereiding, uitvoering en afwerking, bij Imarco houden wij ons aan de afspraken die wij met jou maken.

“Projectbegeleiding”

Advies-of kennispartner

Imarco fungeert graag als gesprekspartner van jouw architect of projectontwikkelaar. Dat levert ons een voorsprong op bij elk project, bijvoorbeeld bij renovatieprojecten met bestaande vloeren, of bij projecten van een keten, waarbij naast uniformiteit ook de logistiek een belangrijke rol speelt. 

Internationaal

Imarco levert vloeren door heel Europa en ver daarbuiten. Contacten met lokale projectleiders die de taal spreken en bekend zijn met de plaatselijke gebruiken levert direct voordeel op. Imarco besteed veel aandacht aan complexe Europese wetten en lokale regelgeving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Al onze tegelzetters voldoen uiteraard aan alle VCA-eisen.

Onze dienstenDiensten