Sinds 1985
Contact

Over Imarco Over Ons

Imarco is trots op zijn collectie van hoge kwaliteit keramische tegel- en marmer composietvloeren. Al meer dan veertig jaar zorgt de combinatie van ons assortiment én de kennis van het team van professionals voor de perfecte combinatie.

Alles onder één dak

Full service

Hoogwaardige luxe vloeren

Passie en perfectie maken van Imarco hét full-service tegelbedrijf van Nederland. Al jaren leveren wij hoogwaardige vloeren voor luchthavens, winkelcentra en (auto)showrooms. In de retail, food en non-food en de automotive sector zijn Imarco vloeren toonaangevend en zorgen zij altijd voor de juiste sfeer.

Alles onder één dak

De perfecte
uitvoerder

Een compleet vloertraject begint bij het ontwerp. Samen met jou zoeken wij naar de juiste tegel, verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden, het tegelwerk en de juiste afwerking.

 

Maar ook de omgeving van de vloer houden wij in het oog: trappen, dorpels of betegelde muren, ook daarin is Imarco de perfecte partner voor jou of jouw aannemer. Onze vloeren kunnen wij desgewenst volledig gereinigd en geïmpregneerd afleveren. Zo kan jij de vloer direct in gebruik nemen.

Zien & beleven

Wij hebben een prachtige showroom waar een breed scala aan producten
wordt gepresenteerd. Bel ons voor een afspraak of kom langs!

Contact