Sinds 1985
Contact

Toewijding aan Veiligheid, Gezondheid en Milieudiensten

Bij Imarco B.V. zijn we verheugd om te melden dat we sinds 2021 VCA** gecertificeerd zijn. Deze certificering is een belangrijke mijlpaal en onderstreept onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieubescherming in al onze activiteiten. Wij geloven dat het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en onderaannemers, evenals het minimaliseren van onze impact op het milieu, essentiële elementen zijn van verantwoord ondernemen.

Onze Prioriteit Veiligheid en Gezondheid

Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze VCA** certificering is het bewijs van onze voortdurende inzet om een veilige werkomgeving te creëren voor iedereen die betrokken is bij onze projecten. We implementeren strikte veiligheidsprotocollen en zorgen voor regelmatige training en bewustwording van veiligheidskwesties onder al onze medewerkers en onderaannemers. Het welzijn van onze mensen is van het grootste belang, en we streven ernaar om alle risico’s tot een minimum te beperken.

Milieubewustzijn en Duurzaamheid

Naast veiligheid en gezondheid hechten we veel waarde aan milieubewustzijn en duurzaamheid. We begrijpen de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu en zetten ons in voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We hanteren milieuvriendelijke praktijken, minimaliseren afval en streven naar efficiënt gebruik van hulpbronnen. Ons doel is om duurzame oplossingen te bieden die zowel onze klanten als de planeet ten goede komen.

NEN Safety Culture Ladder met SCL ASA

Bij Imarco B.V. gaan we verder dan alleen certificeringen. We hebben onlangs de NEN Safety Culture Ladder geïmplementeerd met behulp van SCL ASA, waardoor we onze veiligheidscultuur naar een hoger niveau tillen. Deze aanpak stelt ons in staat om een cultuur van continue verbetering te bevorderen en ervoor te zorgen dat veiligheid niet alleen een protocol is, maar een integraal onderdeel van wie we zijn.

 

Wij zijn trots op onze inspanningen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, en we zullen blijven streven naar excellentie op deze gebieden. Imarco B.V. staat voor betrouwbaarheid, integriteit en verantwoordelijkheid in al onze activiteiten.

 

Als u meer wilt weten over onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een veiligere, gezondere en duurzamere toekomst.