Sinds 1985
Contact

CarrefourProjecten van Imarco

Bevestiging:
Vloer in de lijm
Type tegel:
Keramisch, Imarco, kleur Fango (=Space Taupe), 60x60 in 14 mm dik
Locatie:
Sint Niklaas

Over het project

Carrefour bedacht het concept van de hypermarkt in 1963, waarvan de eerste opende in Sainte-Geneviève-des-Bois. De grootste Carrefour-winkel, gecreëerd in 1972, bevindt zich bij Villiers-en-Bière met 25.000 m² winkelvloer. Carrefour is de tweede grootste supermarktketen ter wereld en heeft vestigingen verspreid over de hele wereld. In België heeft Carrefour drie typen supermarkt: In de hypermarkten Carrefour vindt de klant zo goed als alles, er is de grootste keuze in food- en non-foodproducten. Carrefour market zit altijd in de buurt en is ideaal voor dagdagelijkse boodschappen. Elke winkel biedt tevens een lokaal aanbod, aangepast aan de regionale wensen van klanten. Carrefour express is open van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, ook op feestdagen.

“IMARCO werkte snel en efficiënt waardoor het tegelwerk slechts twee dagen in beslag nam”

In slechts twee dagen tijd werd er 2.270 m2 aan tegels gelegd

IMARCO legt tot meer dan 1.000 m2 tegelvloer per dag

Supermarktketen Carrefour schakelt IMARCO in als er betegeld moet worden. Er werd bij Carrefour Alma in Sint Niklaas maar liefst 2.270 m2 aan tegelwerk gedaan, waarbij de benodigde doorlooptijd van de volledige remodelling gemiddeld 3 dagen minder lang is dan gebruikelijk in de markt. De supermarkt hoefde slechts twee dagen gesloten te zijn.

Er werd over een bestaande vloer heen verlijmd. Carrefour Alma in Sint Niklaas heeft slechts een korte periode haar deuren hoeven sluiten voor het winkelend publiek, om IMARCO het werk te kunnen laten doen. Dankzij het feit dat IMARCO meer dan 1.000 m2 per dag kan leggen, heeft Carrefour Alma slechts beperkt hoeven te sluiten.